bejelentkezés
 
E-mail cím
@postafiok.hu
Jelszó
 
Mint bizonyára tudod, a Postafiok.hu levelezőrendszerét a Google biztosítja (Google Apps Partner Edition). A Google úgy döntött, hogy májustól ezt a rendszert nem teszi elérhetővé más doménekről, ezért a Postafiok.hu a jelenlegi formájában meg fog szűnni. Eddigi levelezésed és adataid letöltheted a Google Takeout segítségével, mely tőlünk teljesen függetlenül működik, ezért nem tudunk támogatást biztosítani a használatához.

Lehetőség van egy minimális éves díjért cserébe a Postafiok.hu-s e-mail fiókodról továbbítást (forwardolást) kérni egy tetszőleges (nem Postafiok.hu-s) e-mail címre, melynek segítségével a régi e-mail cím használható marad. Ezen szolgáltatás költsége jelenleg bevezető áron évi 900 Ft-tól érhető el (a szolgáltatás pedig májustól lép majd életbe). Amennyiben nem szeretnéd a Postafiok.hu-s címedet a jövőben megtartani, ebben az esetben kérünk, hogy tedd meg a szükséges intézkedéseket (pl. regisztrációs e-mailed módosítása az oldalakon, ahol a Postafiok.hu-s címet használtad).

További hírekkel kapcsolatban kérjük, figyeld oldalunkat.
Felhívjuk a figyelmet, hogy rajtunk kívülálló okok miatt április 20. után a webes felülete a levelező szolgáltatásnak nem lesz elérhető. Április 20. és május 1. közt tehát már csak POP3 és IMAP segítségével lehet lekérni a leveleket. Küldésre ezen időszak alatt SMTP-vel van lehetőség.
Postafiok v4.0 ■ (c) Copyright 2008-2015 Epicenter Market Limited ■ Powered by Google Apps ■ SegítségAdatvédelemMédiaajánlatImpresszum